Thomas Hageleit

My feedback

  1. 34 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    8 comments  ·  Adobe InDesign: Feature Requests » PDF Export  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Thomas Hageleit supported this idea  · 
  2. 89 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    30 comments  ·  Adobe InDesign: Feature Requests » PDF Export  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Thomas Hageleit supported this idea  · 
  3. 14 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Adobe InDesign: Feature Requests » Other  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Thomas Hageleit supported this idea  · 
  4. 2 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Adobe InDesign: Bugs » Others  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Thomas Hageleit commented  · 

    It seems (i can't find any buttons to it) I cant upload any images so I will mail them to you asap.
    Thanks for the quick reply.

    Thomas Hageleit shared this idea  · 
  5. 3 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  Adobe InDesign: Bugs » Colors/Swatches  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Thomas Hageleit commented  · 

    It is not an idea, it is a bug.
    I use Indesign CC2018 13.0.1 and have several panels open. The swatches panel usually shows 6 or 7 lines, which im most cases is enough for the amount of colors I use. In the past days, I just saw "none" as color, and not the other colors. At first I thought, that the colors were missing, but I could use them at other locations in Indesign. But now I found out, that although the panel is bigger, only the first line is shown, and I have to scroll using my mouse (because also no scrolling bar is seen). And there is room left with the background-grey, which has been and should and could be used.

    I attached a screenshot.

    Thomas Hageleit supported this idea  · 
  6. 13 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    13 comments  ·  Adobe InDesign: Bugs » Crash  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Fix of the issue is now available in InDesign’s latest November’17 update.
    Please upgrade to the latest version InDesign CC 13.0.1 for the fix.

    If you are unable to see the update, go to Creative Cloud application and click on the context menu on the top right and click on Check for App Updates.

    Thanks,
    InDesign Team

    Thomas Hageleit commented  · 

    Works for us. great!

    Thomas Hageleit commented  · 

    On a Mac under macOS10.12.6.

    I am trying to re-link it from the links panel. In German it says "Erneut verknüpfen..."
    It is not a specific image, it is with all images on all occasions.

    thanks for your questions.

    Thomas Hageleit supported this idea  · 
    Thomas Hageleit commented  · 

    It's not an idea, it's a bug report.

    INDD CC 2018
    When I try to replace an image in an existing document, CC immediately quits with an error. The only way for me is to empty the existing Frame and then load the new image into it, losing the size and position it had.

  7. 4 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Adobe InDesign: Bugs » UI  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Thomas Hageleit commented  · 

    When opening one INDD-File through double-click in Finder, the window opens correctly. When double-clicking two or more files in Finder, the first one opens correctly, but when the second one opens and TABs appear, the window gets too long on the bottom part and the information there cannot be seen. I think this should be an error on adobes part in handling the tabs feature of macOS 10.12 and should be fixable.

    Contact me if you need further assistance.
    Kind regards,
    Thomas hageleit

    Thomas Hageleit supported this idea  · 
  8. 8 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    5 comments  ·  Adobe InDesign: Bugs » Graphics/Images/Assets  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Thomas Hageleit supported this idea  · 
    Thomas Hageleit commented  · 

    When the preview-mode is in use, one of a bunch of pictures gets messed up. Once you return to the "work-mode" (by pressing "w" again) the picture looks as it should (see attached screenshots).

    The PDF written is ok, yet it is a annoying thing to deal with when working on layouts.

  9. 8 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Adobe InDesign: Bugs » UI  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Thomas Hageleit shared this idea  · 

Feedback and Knowledge Base