Skip to content

Eddie Deighton

My feedback

15 results found

  1. 25 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton supported this idea  · 
  2. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton shared this idea  · 
  3. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton shared this idea  · 
  4. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton shared this idea  · 
  5. 74 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Eddie Deighton commented  · 

    Unfortunately, it hasn’t. It still flashes once when selecting an object or text box and moving it. This occurs every time you do something, even if it’s the same item, not just the first time. Is this an Apple issue then?

    An error occurred while saving the comment
    Eddie Deighton commented  · 

    Here’s a frustrating issue that is stopping me from working efficiently. I’m on InDesign 19.1 and this problem was occurring with the previous version, too.

    Whenever I switch my project to Overprint Preview and left-click my mouse to make an action - move a box, select text, anything - the entire screen flashes white/blank for a second. When selecting text it flickers constantly until you release the mouse. It’s really frustrating and causing me eye strain with the constant flashes.

    This wasn’t an issue in earlier versions. Illustrator, InDesign - both now have GPU preference issues. Why are there so many problems with GPU preferences with Adobe software?

    I’m running a Mac mini, Sonoma 14.2.1 with Samsung U32J59x Display.

    Eddie Deighton supported this idea  · 
  6. 12 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Eddie Deighton commented  · 

    Updated to 19.1 and the issue is STILL occurring. InDesign team - do you not communicate with the other app teams? The Illustrator team have resolved this problem now - try talking to each other.

    An error occurred while saving the comment
    Eddie Deighton commented  · 

    This problem appears to have been fixed in Illustrator and Photoshop - when is the fix due for Indesign?

  7. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton shared this idea  · 
  8. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton shared this idea  · 
  9. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Eddie Deighton commented  · 

    I also have this problem and it's causing a real headache as I have a list of 15 ingredients that are bullet pointed and the font needs outlining for print. There's no way I can manually add them in for my deadline! This seems to be a really stupid oversight when they are such a commonly-used function of the programme! Running 18.5 Mac OS Ventura 13.6.

    Eddie Deighton supported this idea  · 
  10. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Eddie Deighton commented  · 

    Problem is still occurring in 18.2.1 - text does not preview immediately if I am selecting a new font, new font weight or changing font size. Sometimes the entire block will disappear whilst it is changing format and it takes seconds to refresh. Considering I'm on a relatively new machine, the latest version (2023) seems really sluggish, too.

    Eddie Deighton shared this idea  · 
  11. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton shared this idea  · 
  12. 7 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton supported this idea  · 
  13. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton shared this idea  · 
  14. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton shared this idea  · 
  15. 35 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Eddie Deighton supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Eddie Deighton commented  · 

    I have exactly the same problem. I am pasting text blocks from a client's template into our customised template and every box is re-setting, causing all kinds of issues because I am having to visually correct each box. What a waste of studio time. I am running 2017 (12.1.0). 14.0.1 is all kinds of sluggish on our machines and is unusable, so no chance of updating to 'fix' the issue because the latest version comes with its own issues. Just... great.

    An error occurred while saving the comment
    Eddie Deighton commented  · 

    I'm having a similar problem. I am copying a number of text boxes from a client's template to use in my project (which was previously the same template I'm copying from, just renamed!) and it will not retain Text Frame options when I paste in place. Text is both hyphenating differently and alignment is different. All Text frame Options seem to be the same when I cross-reference the settings. No idea what's causing it.

    I am running latest version of InDesign CC. Side note: it would be nice if the CC menu bar at the top told you which version you're running when you check your list of apps ;)

Feedback and Knowledge Base