Bug details

ID 13.1 – no longer accepts mp4 media format?

InDesign 13.1

EXISTING mp4s placed in ID file (for viewing in exported Interactive PDF) no longer work (link not found (yellow triangle), and then when manually re-linked, link shows error in palette (red circle question mark).

Trying to place NEW mp4s, and although file(s) can be found, nothing is placed. Have googled and found nothing.

Updates to CC appear to have happened overnight, and I didn't have any issues last week.

1 vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)

We’ll send you updates on this idea

Anonymous shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

2 comments

Comments are closed
  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Hi Ravi - thank you for your message.

    Since the last update, this issue has now been fixed. Thank you!

  • Sanyam Talwar commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    We have released an update for InDesign CC2019 (v 14.0.1) which contains fixes for some key issues. If you are not already on 14.0.1 (build 209), then we recommend you to update to latest version.

    If you still face this issue even after updating, please send the following information to santalwa@adobe.com :

    Reproducible Steps –
    • Error snapshot or video recording of the issue.
    • Is the issue related to a specific document(s)/asset(s)? If yes, can you please share the document(s)/asset(s) with us? Please package the entire document(To package the document, Go to File -> Package)

    Adobe InDesign team

Feedback and Knowledge Base