Jon Whitaker

My feedback

  1. 60 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    77 comments  ·  Adobe InDesign: Bugs » Performance/Usability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Jon Whitaker commented  · 

    I'm using a Surface Pro, and am wondering if that's part of the issue. I don't remember seeing this come up before making the switch. Is that the same for others here?

    Jon Whitaker supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Jon Whitaker commented  · 

    I have a continuing issue where the scrollbar disappears from my pages panel. Additionally, the dock at the bottom of the page that holds the new page tool stops working.

    I've tried removing ID preferences, which doesn't work. A complete uninstall / reinstall will fix the issue temporarily, but it will come back. Additionally, I recently did a fresh install of windows 10. Took less than a week for the issue to come back.

    I'm working on the most recent version of the surface pro, with the most up-to-date version of windows 10, adobe CC, and adobe ID

    An error occurred while saving the comment
    Jon Whitaker commented  · 

    I'm experiencing this same issue. Have been for the last 3+ months. A complete wipe / reinstall of ID helps temporarily, but it will come back again.

  2. 3 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  Adobe InDesign: Bugs » Performance/Usability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Jon Whitaker commented  · 

    After I exit touch mode - something happens on the "pages" pallet in ID. The scrollbars go away, the options at the bottom get crazy, and I'm not ever able to reach my final page (it always gets stuck). This is not a feature request - the program doesn't work and I have to uninstall / reinstall in order to be able to use ID. Please fix this soon.

    Jon Whitaker supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base